Hvis du pusser opp en butikk eller en leilighet i Kristiansand, og du ikke trenger containeren i mer enn et år eller to, så gir det mening å leie container fremfor å kjøpe en.

Containere laget i samarbeid med verdens største containerprodusent, og de har den beste kvalitet. Alle containerpaneler og andre ståldetaljer er laget i Corten A, korrosjonstregt stål, noe som gir containerne høy styrke og lang levetid. Denne type container blir brukt i frakt av alle slags varer og kan sendes over hele verden. Containerne er produsert iht. siste versjon av ISO/TC-104 og testet iht. ISO 1496/1.

Hvis du trenger å leie en container for oppbevaring, eller om du trenger mer lagerplass i en periode, så er det enklere enn du tror å leie lagercontainere. Containerutleie Kristiansand tilbyr enheter til de fleste behov, enten det er uisolerte containere, eller isolerte – ISO.

Vi tilbyr følgende containere:

  • 8-fots
  • 10-fots
  • 20-fots
  • 40-fots

Vi leverer over alt i Kristiansand-området. Og bestille container er enkelt:

  1. Velg størrelsen på containeren og retningen på døra
  2. Vi leverer containeren hjem til deg innen én uke
  3. Du betaler månedlig

Våre utleie containere kommer i ulike farger (hvit, grå og blå) og disse ulike størrelser:

Få et uforpliktende tilbud av BNS Container.

10 fots container kristiansand

10 fots container: Denne modellen er perfekt for områder med begrenset plass. Hvis du ikke har behov for veldig mye oppbevaring, men du trenger en lagercontainer raskt, så er dette et lurt valg. Den er enkel og rask å frakte. Du kan velge om leiecontaineren skal være isolert eller ikke.

Containerutleie Kristiansand

20 fots container: Disse størrelsene er de mest populære enhetene å leie i vårt sortiment. Denne store containeren er i stand til å tåle de mest krevende arbeidsplassene, industriområder eller boligkravene. Den er sterk og værbestandig, og kan lagre de mest verdifulle gjenstandene.

40 fots container kristiansand

40 fots container: Denne enheten er valget for deg som trenger å leie mye lagerplass. Med en overflate som tilsvarer hele 30 kvadratmeter, vil en 40-fots gi deg mest for pengene. Hvis du ønsker dører i begge ender, så husk å nevne dette til en av våre rådgivere.

Containerutleie Kristiansand har utviklet sine containere i flere tiår!

Når du leier en container gjennom ContainerUtleier.no, så benytter du deg av et selskap som har opparbeidet seg ekspertise innen logistikk og transport i flere tiår. Vi garanterer også en enkel betalingsløsning uten langsiktige og stressende kontrakter.

Vi vet at grunnen til at du trenger en container, er fordi du har et viktig prosjekt på gang. Av den grunn ønsker vi å gjøre det lett for deg å leie container i Kristiansand.

ContainerUtleier.no gir deg en ærlig pris på leie av container

Leie container Kristiansand kan være en komplisert prosess, derfor ønsker vi å gjøre det enklere for deg. Vi har ikke selgere som prøver å overbevise deg om å kjøpe en 20-fots container når du ikke trenger en så stor en. Vi har rådgivere som anbefaler deg en 10-fots hvis du kun trenger det. Tiden din er viktigere enn å kaste den bort på en unødvendig prosess.

Vi vil gi deg konkurransedyktige priser uten skjulte kostnader. Det er faste priser på å leie en container, men fraktkostnader kommer i tillegg. Det skal være en lett prosess, derfor prøver ikke vi å melke ut ekstra fortjenester gjennom skjulte kostnader.

— Ring oss på +47 66 97 02 71